Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de perișoare cu varză murată și mărar

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg carne tocata, un ou, o lingura faina, 2 cuburi Delikat, 2 morcovi, o telina, 2 bucati patrunjel, un ardei, un gogosar, 3 linguri varza murata tocata, o ceapa mare alba, bulion sau 2 rosii decojite, o lingurita frunze patrunjel, o lingurita frunze marar, 3 litri apa.

Mod de preparare: Se calesc in ulei morcovii, patrunjelul, telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile delikat si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa. Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu oul si lingura de faina, se fac gramajoare rotunde care se dau prin faina si se pun in supa care fierbe la foc mic. Se adauga in ciorba rosiile decojite taiate cubulete, varza murata fiarta impreuna cu apa in care a fiert si se mai lasa sa fiarba impreuna inca aprox. 10 minute. Se adauga frunzele de marar si patrunjel si se ia de pe foc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.