Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 2 l apă, 1 l zeamă de varză, măruntaiele și aripile de la o pasăre (găină, curcan, gâscă sau amestecate), 1 morcov, 1 pătrunjel, 1 ceapă mare, 1/2 țelină, verdeață tocată (pătrunjel și mărar), sare.

Mod de preparare: Se fierb măruntaiele și aripile cu zarzavatul și ceapa, tăiate mărunt. Se spumează și se adaugă sare. Când carnea este fiartă, se adaugă zeama de varză fiartă separat, pătrunjelul și mărarul și se lasă să dea câteva clocote.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.