Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de potroace cu orez

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Aripile, labele, gitul, pipota (de gisca, curcan, gaina), 1 morcov, 1 patrunjel, 1/4 telina, 1 ceapa, 2-3 linguri orez, 1/2 litru zeama de varza acra, sare, patrunjel si marar verde.

Mod de preparare: Se fierb aripile, labele, gitul si pipota taiate in bucati potrivite. Se adauga morcovul, patrunjelul, telina si ceapa taiate marunt. Se adauga apoi 2-3 linguri de orez ales si spalat. Separat se fierbe zeama de varza. Se toarna in oala cind carnea si zarzavatul sint fierte. Se potriveste de sare si acru (daca e cazul).
Se pune patrunjel si marar verde tocat fin.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.