Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de sfeclă (II)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg sfecla rosie, 1 lingura faina, 1 lingura zahar, 1 pahar smintina, 2 linguri otet, sare, 1 lingurita unt, taitei fierti sau piine prajita. 3 l apa.

Mod de preparare: Se curata sfecla, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se fierbe cu apa timp de 30-40 minute(in oala acoperita). Se strecoara si in zeama strecurata se adauga sarea, zaharul si otetul. Dupa ce a dat 1-2 clocote, se pune untul frecat cu faina si smintina, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Se serveste cu taitei fierti sau cu piine prajita.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.