Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă moldovenească de potroace
Rețetă tradițională din România
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 kg măruntaie de pasăre (aripi, gâturi, pipote, gheare), 100 g morcovi, 100 g țelină, 100 g ceapă, 50 g orez, 1 l zeamă de varză, 1 leg. pătrunjel verde, 1 leg. leuștean.

Mod de preparare: Măruntaiele de pasăre se curăță, se spală, se pun la fiert în apă cu sare și se spumează cât este necesar. Ceapa se toacă mărunt, iar zarzavaturile de supă se taie julien, se trag împreună în ulei și se adaugă la ciorbă. Orezul se fierbe separat și se pune în ciorbă în același timp cu zeama de varză. Se mai potrivește o dată gustul de sare, iar la sfârșit se adaugă verdeața tocată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.