Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciulama de ciuperci ca la Putna
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg ciuperci de padure, 200 g unt, 150 g faina, 400 g smantana, 200 g cascaval, o legatura patrunjel verde, 1 g piper, sare.

Mod de preparare: Ciupercile se curata se spala si se taie in pestisori, se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine. Se infierbanta 150 g unt, se adauga faina, se caleste, fara a se rumeni. Se stinge cu apa in care au fiert ciupercile, se amesteca bine pana ce sosul s-a legat. Se toarna sosul peste ciuperci si se fierbe inca 10 minute. Se adauga smantana, piperul, patrunjelul tocat si se potriveste gustul de sare.
La servit, pe fiecare portie se adauga o bucatica de unt si se presara cascaval ras. Se mananca de regula cu mamaliguta calda.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.