Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciulama de pasăre cu ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pasare, 100 ml ulei, 1 lingura faina, 50 g unt, 300 g ciuperci, 1 buc. morcov, 1/2 buc. telina, 1 buc. ceapa mica, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata pasarea, se spala si se pune la fiert cu ceapa, morcovul si telina. Separat, se fierb ciupercile taiate felii, in putina apa. Intr-o cratita se pune uleiul si cind este incins se adauga faina. Dupa ce s-a ingalbenit putin se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba in continuare amestecind mereu sa nu se prinda. Dupa 5-10 minute se adauga ciupercile si carnea taiata in bucati si se mai da intr-un clocot. Se pune untul, se acopera vasul si se da deoparte.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.