Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci cu sfeclă roșie
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete sau din conserva, 1 sfecla rosie mare, 2 cepe, 3 catei de usturoi, ulei, sare.

Mod de preparare: Cureti ciupercile proaspete sau le scurgi de zeama, daca sunt din conserva, le treci sub un jet de apa rece, le tai feliute si pe cele proaspete le pui la fiert in apa cu sare. Separat, fierbi sfecla cu tot cu coaja si, dupa ce s-a inmuiat, o cureti, apoi o dai pe razatoare. Cureti si toci ceapa, apoi o calesti impreuna cu sfecla rasa si ciupercile. Cureti si pisezi usturoiul, faci un mujdei, il adaugi peste ciuperci si sfecla si mai lasi pe foc 5 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.