Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci în aluat de bere
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 500 g ciuperci, 1 linguriță de oțet.
Pentru pane: 1 ou, 100 g făină și atâta bere câtă să obținem un aluat de clătite foarte gros.
Pentru prăjire: ulei.

Mod de preparare: Ciupercile se fierb ca la ciuperci pane și se scurg.

Oul, făina și berea se amestecă cu telul, ciupercile se înmoaie în aluat și se prăjesc în ulei fierbinte.

Se servesc cu orez sau cu sos tartar.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.