Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci marinate (III)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 375 g ciuperci, 4 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi (zdrobit), 1 lingura zeama de lamaie, 250 ml suc de mere, 1 foaie de dafin, 1 lingura tarhon tocat marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, piper, sare.

Mod de preparare: Se curata bine ciupercile cu o carpa umeda, pastrandu-se doar palariile. Se incinge uleiul si se prajesc intregi, impreuna cu usturoiul, intorcandu-le mereu, pana ce au absorbit tot uleiul. Se adauga zeama de lamaie, sucul de mere, foaia de dafin si tarhonul, se sareaza, se pipereaza si se dau in cateva clocote circa 5 minute. Apoi se lasa sa se raceasca (in zeama), se indeparteaza foaia de dafin si se presara cu patrunjel verde tocat.
Inainte de a le servi, ca aperitiv sau garnitura, se lasa sa se scurga.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.