Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci umplute (III)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 12 ciuperci mari, 12 lingurițe ulei, 2-3 cepe, sare, piper, pătrunjel verde tocat, zeama unei lămîi, încă o lingură de ulei.

Mod de preparare: Spălați ciupercile în apă cu puțină zeamă de lămîie, lăsați-le să se scurgă și desprindeți piciorușele de pălării.
Ungeți cu puțin ulei o tavă smălțuită, puneți în ea ciupercile cu gura în sus, sărați-le, piperați-le, turnați în fiecare pălărie cîte o linguriță de ulei, acoperiți tava și dați-le la cuptor să se pătrundă.
Cînd s-au înmuiat, luați capacul și lăsați-le încă puțin să se rumenească.
Separat, tăiați piciorușele cubulețe și dunstuiți-le în uleiul încins. Lăsați-le puțin să se răcească, tocați pătrunjelul verde și amestecați-l cu piciorușele și cu zeama de lămîie.
Așezați pălăriile rumenite pe farfurii, umpleți-le cu tocătura de piciorușe și serviți-le reci.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.