Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Clatite cu cremă de Roquefort și nuci
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 clatite gata facute, 100 g Roquefort (sau Bucegi), 1 lingura frisca nebatuta (smantana), 1 tulpina telina, 80 g nuci, 20 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati si curatati telina si taiati-o bastonase subtiri, inmuiati-o 5 minute in apa sarata clocotita si lasati-o sa se scurga.
Zdrobiti nucile sau taiati-le bucati nu prea mici.
Incingeti cuptorul la 180 grade C.
Puneti branza Roquefort intr-un bol si sfaramati-o cu o furculita. Adaugati frisca sau smantana, nucile si telina, amestecati bine si gustati de sare si piper.
Turnati crema astfel preparata peste clatite, indoiti-le in patru, asezati-le intr-o forma unsa cu unt si dati-le 8 minute la cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.