Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Conopidă cu sos de smântână
Rețetă lacto-vegetariană

Ingrediente: 2 conopide mijlocii, 2-3 linguri de faina, 100 g de margarina, 1/4 l de lapte, 200 g de smintina, sare, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se spala conopida, se desface in buchetele, se fierbe in apa clocotita. In acest timp, se prepara un sos alb din margarina, faina, lapte. Cind e bine legat se adauga conopida scursa de apa. Se mai lasa sa fiarba impreuna cu sosul 10 minute. Cind e gata, in afara focului, se adauga smintina. Se serveste cu cascaval ras si patrunjel verde fin tocat presarate deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.