Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Conopidă sote cu brânză și unt
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 conopidă, sare, 2 linguri brânză telemea, mărar, 1 lingură unt.

Mod de preparare: Conopida curățată se desface buchețele și se fierbe în apă cu sare până se înmoaie. Se scurge bine și se așează pe un platou. Se presară cu brânză amestecată cu mărar tocat. Se încinge untul și se toarnă peste conopidă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.