Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Copane de pui gratinate cu parmezan
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 12 copane de pui, 100 g parmezan (sau cascaval uscat), 100 g svaiter, 100 ml vin alb sec, 50 g unt, 1 varf de cutit nucsoara rasa, piper.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Puneti untul sa se topeasca intr-o craticioara, ungeti cu el copanele de pui si asezati-le pe o tava. Lasati-le sa se rumeneasca 30 de minute la cuptor, intorcandu-le pe ambele parti si stropindu-le, din cand in cand, cu grasimea din tava. Scoateti copanele din tava, asezati-le pe un platou cate trei, in asa fel incat sa se sprijine unul pe altul. Incingeti grilul din cuptor, taiati bucati svaiterul si radeti parmezanul (sau cascavalul uscat). Puneti pe foc - intr-o tigaie de fonta - branzeturile, vinul, nucsoara si piperul si amestecati incontinuu cu o lingura de lemn, pana ce obtineti o compozitie omogena. Lasati-o sa se raceasca, turnati-o, calduta, peste copane, bagati-le cateva minute la cuptor, sub gril, si serviti-le fierbinti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.