Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cornulețe de post cu rahat
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 3 pahare făină (circa 350 g), 1 pachet margarină, 3 linguri apă, o lingură oțet, rahat pentru umplut, zahăr pudră + 1 plic zahăr vanilat.

Mod de preparare: Se freacă între palme făina cu margarina, pînă ce amestecul devine nisipos, apoi se adaugă apa și oțetul, se frămîntă un aluat ceva mai vîrtos și se lasă cîteva ore la rece (eventual chiar de seara pînă dimineața).
Se întinde pe planșeta înfăinată o foaie de grosimea muchiei de cuțit, se taie pătrate (mai mici), se pune rahatul tăiat bețișoare pe mijlocul fiecărui pătrat și se fac cornulețe.
Se coc la foc ceva mai iute pînă ce încep să se rumenească.
Se scot din cuptor și se tăvălesc fierbinți prin zahărul pudră amestecat cu zahărul vanilat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.