Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cornuri umplute cu șuncă, parizer, salam

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 5

Ingrediente: 10 cornuri, 200 g șuncă, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smîntînă, un vîrf de linguriță sare, un vîrf de cuțit piper.

Mod de preparare: Șunca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin mașina de tocat de 2 ori, apoi se amestecă cu smîntîna, untul moale, sarea și piperul. Cornurile se taie în jumătăți pe lungime; 10 jumătăți se ung cu această compoziție și, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăți, așezîndu-se într-o tavă, care se introduce în cuptorul fierbinte cu 15 minute înainte de servire; după 10 minute, se întorc pe partea cealaltă. Se servesc fierbinți ca gustare sau cu ceai.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.