Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlet de porc licnez

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet, 3 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 lingura de ulei, 100 ml vin alb, 1 cub de zahar, sare, chimen, otet.

Mod de preparare: Se caleste ceapa taiata rondele in ulei, se adauga zarzavatul rondele si se calesc impreuna. Cand s-au rumenit, se adauga carnea dezosata si sarata, se stropeste cu putin otet, se presara chimen si se toarna vin. Se inabusa sub capac pana scade zeama.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.