Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlet elvețian
Rețetă tradițională din Elveția

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 8 felii de cotlet dezosat, 250 g roșii, 100 g cașcaval ras, 1 linguriță cu vîrf de făină, 400 g unt, 1 lingură de ulei, sare, piper măcinat, 2 lingurițe rase de muștar.

Mod de preparare: Feliile bătute se sărează, se piperează, se ung cu ulei și se prăjesc în folie de aluminiu sau pe grătar. Se așează feliile prăjite una lîngă alta pe o tavă termorezistentă, se așează roșiile tăiate cuburi, cașcavalul și muștarul frecat cu făina. Pe fiecare felie se așează o bucățică de unt și se dau la cuptor pînă se rumenesc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.