Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlet suedez
Rețetă tradițională din Suedia

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 8 felii de cotlet dezosat, 200 g ciuperci, crema de țelină, 1 lingură de ulei, sare.

Mod de preparare: Carnea bătută și sărată se prăjește pe ambele părți, se scoate și se dă la o parte. Se călesc ciupercile în grăsimea rămasă, se sting cu crema de țelină și puțină apă, se toarnă peste feliile de carne și se mai dă un clocot. Se servește cu cartofi fierți în apă cu sare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.