Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlete de miel cu sos de roșii și mentă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 12 cotlete de miel (a circa 75 g), 1-2 linguri ulei de masline.
Pentru sos - 3 rosii mijlocii, 1 lingurita otet de mere, 2 lingurite zahar, 1 ceapa verde tocata, 2 lingurite menta proaspata taiata marunt.

Mod de preparare: Se curata de grasime si pielita oasele de la cotlete. Se-ncinge uleiul si se prajesc la foc iute circa 2 minute pe fiecare parte (ca sa se-nchida porii) si pe urma inca un minut pe o parte si pe cealalta. Se servesc cu sosul de rosii, care se prepara in felul urmator: se oparesc rosiile, se baga imediat in apa rece, se scot, se curata de pielita si de seminte (prin presare) si apoi se taie marunt. Se pun intr-o cratita impreuna cu otetul de mere, zaharul si ceapa tocata, se dau in clocot, se face focul mai mic si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute. Se ia sosul de pe foc, se tine cel putin o ora la temperatura camerei, se incorporeaza menta si se serveste cu cotletele prajite.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.