Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlete prăjite în unt

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 cotlete sau felii de mușchi, 100 g unt, 150 g cașcaval, o lingură pesmet, sare, piper.

Mod de preparare: Se bat puțin cotletele cu ciocanul special de carne, se sărează, se piperează și se dau prin cașcaval ras amestecat cu pesmet fin. Se pun într-o tigaie cu unt fierbinte și se prăjesc pe ambele părți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.