Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap cu sparanghel
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 felii frumoase de crap, 500 g sparanghel, 60 g unt, 1 lingura de faina, 100 ml smantana, sare, zahar.

Mod de preparare: Feliile de crap sarate se rumenesc in 40 g unt, apoi se asaza intr-un vas termorezistent si se acopera cu urmatorul sos: sparanghelul curatat si taiat in bucati cat degetul se fierbe pana devine moale in apa sarata si indulcita (putin).
Cu untul ramas se pregateste din faina un rantas deschis la culoare, care se stinge cu apa in care a fiert sparanghelul, astfel incat sa se obtina un sos dens.
La acesta se adauga smantana, sparanghelul scurs de apa si untul in care s-a prajit pestele.
Sosul se repartizeaza pe feliile de peste, apoi vasul se da la cuptor numai pana cand se infierbanta.
Se garniseste cu cartofi prajiti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.