Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap pe cartofi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g-1 kg pește (crap), 750 g cartofi, câțiva căței de usturoi, piper, verdeață, 100 ml ulei, 300 g roșii, cimbru, sare.

Mod de preparare: Se curăță peștele, se spală, se împarte în porții. Cartofii se taie rotund ca la musaca și se fierb pe jumătate; se întinde un strat gros de cartofi rondele într-o tavă unsă cu ulei. Bucățile de crap se așază peste cartofi; se presară usturoiul tocat mărunt, verdeața, cimbrul. Se acoperă cu felii de roșii sau jumătăți de roșii opărite și curățate de pieliță. Se toarnă uleiul care a rămas, se dă la cuptor, unde se lasă circa 20-30 de minute. Se servește cu salată verde sau castraveciori acri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.