Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap pe varză (III)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg crap, 150 ml ulei, 50 g bulion de roșii, 100-150 ml vin, 1 kg varză acră, 1 foaie de dafin, cimbru, piper boabe, 300 g roșii.

Mod de preparare: Uleiul încins se stinge cu bulion și vin. Se adaugă varza, tăiată fin, piper, dafin, cimbru. Se dă la cuptor, lăsând varza să se călească. După ce s-a înmuiat, se pune deasupra ei crapul tăiat felii sau spintecat în două și crestat, uns cu ulei. Deasupra feliilor de pește se pun felii de roșii. Se dă iar la cuptor, până când se rumenește peștele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.