Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Creier de vacă la grătar

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1,500 kg creier, 250 g malai, sare, ulei pentru uns pergamentul, hirtie de pergament.

Mod de preparare: Creierul de vaca se curata de pielita in apa rece, dupa care i se da sare, se portioneaza, se trece prin malai sau se aseaza in hirtie unsa cu ulei. Se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. Dupa ce este gata pe o parte, se intoarce pe partea cealalta. Cind este gata patruns pe ambele parti, se scoate hirtia, daca este cazul si se aseaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura preferata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.