Cremă cu brânză de vacă și căpșuni
Rețetă lacto-vegetariană
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 375 g branza de vaca proaspata, 200 g iaurt pasteurizat, 50 g zahar, o portocala, 400 g capsuni, 30 g miez de nuca, 50 g ciocolata cu lapte taiata marunt, 2 linguri de stafide, cateva frunze de menta proaspata (daca aveti).
Mod de preparare: Se amesteca iaurtul cu branza si zaharul pana devin o pasta omogena. Se opareste portocala, se sterge si se rade. Coaja se pune in branza cu iaurt.
Se spala capsunile, se curata si se taie in doua. Se taie miezul de nuca in bucatele, la fel si ciocolata.
Capsunile si ciocolata se incorporeaza in masa de iaurt si branza. Nucile si stafidele se presara deasupra (si frunzulitele de menta rupte marunt - facultativ).
|