Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cremă de piersici
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg piersici, 250 g afine, 500 ml lapte dulce, un plic cu budinca de vanilie instant, 2 pliculete cu zahar vanilinat, esenta de lamaie, 100 ml vin alb dulce, 2 cuisoare, un betisor de scortisoara, 150 g zahar tos, 500 ml apa, menta, migdale.

Mod de preparare: Vinul se pune la fiert impreuna cu betisorul de scortisoara, cuisoarele si 50 g zahar tos. Se strecoara si se lasa la racit. Piersicile se spala, se opresc cateva pentru decor, iar restul se curata de coaja si se pun la fiert impreuna cu 100 g zahar tos si 500 ml apa. Cand s-au inmuiat, se scot din sirop si se paseaza. Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic, apoi se amesteca bine cu vinul, esenta de lamaie si zaharul vanilinat.
Se adauga piureul de piersici, se amesteca totul si se toarna intr-o forma pentru budinca, stropita cu apa rece. Se lasa sa se raceasca, apoi se introduce la rece ca sa se intareasca. Se poate servi calda sau rece, decorata cu felii de piersici, afine si frunze de menta.
Se mai pot adauga si migdale sfaramate.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.