Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cuiburi de castraveți cu unt de sardele
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 castraveti mai mici, 25 g sardele (scoase din conserva si scurse bine), 300 g unt, 1/2 lamaie, cateva felii de ridiche pentru garnisit, sare, piper alb.

Mod de preparare: Taiati castravetii (cu coaja) in bucati de circa 3 cm si indepartati usor miezul.
Amestecati sardelele scurse cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putina zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
Turnati amestecul de unt si sardele intr-un cornet si umpleti cu el cuburile de castraveti, terminand la suprafata cu un decor spritat.
Asezati-le pe un platou, garnisiti-le cu feliute de ridiche si serviti-le ca aperitiv sau ca garnitura langa peste la gratar.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.