Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cupe cu fructe proaspete în jeleu
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g struguri, 2 banane, 3 kiwi, 1 portocala, 1 grepfruit, 1 mar, 1 para, 2 plicuri sau 8 g praf pentru jeleu, 200-300 g frisca.

Mod de preparare: Fructele se spala, se zvanta, apoi se taie dupa dorinta. Se aranjeaza cupele, de preferinta din sticla, cu fructe. Se pregateste jeleul dupa indicatiile de pe ambalaj. Se toarna fiebinte peste fructe. Se lasa sa se raceasca, apoi se orneaza cu frisca sau se pot lasa fara adaos de frisca.
Se consuma in decurs de cateva ore. Daca se lasa pe a doua zi, gustul se pastreaza insa zeama lasata de fructe inmoaie jeleul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.