Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Curcan cu sos de ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1,5 kg carne de curcan, 200 ml ulei, 20 g sare.
Pentru sos: 350 g ciuperci proaspete sau din conservă, 50 g pastă de tomate, 50 g unt, 25 ml coniac, 10 g piper, 10 g sare,.

Mod de preparare: Carnea se unge cu ulei și se așează în tavă la cuptor, cu apă și sare circa 50 minute și se unge cu sucul format din când în când. Preparatul se așează pe un platou cu sos deasupra, și se servește cu legume mexicane.
Sosul: Ciupercile se înăbușă cu ulei până se înmoaie, apoi se vor pune și celelalte ingrediente enumerate mai sus și se continuă fierberea.
După ce au scăzut, se va pune sosul peste curcanul preparat la cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.