Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Dovleac prăjit cu pătrunjel și usturoi
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 bucata mai mare de dovleac curatat de coaja si seminte (circa 1 kg), 50 g unt topit, sare, piper pisat, 1/2 legatura patrunjel verde, 1 catel de usturoi.

Mod de preparare: Se taie dovleacul felii groase de 1-2 cm, care se pun intr-o tigaie de teflon in untul bine incins si se rumenesc circa 5 minute pe fiecare parte. Se sareaza, se pipereaza, se presara cu patrunjelul tocat si usturoiul presat si se mai lasa putin pe foc. Dovleacul astfel preparat se poate servi cu smantana si verdeata - ca aperitiv - sau ca garnitura la orice fel de friptura.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.