Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Dovlecei cu șuncă la cuptor

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 dovlecei, 1 1/2 pahar lapte, 3 linguri smântână, 1 legătură mărar, 100 g șuncă, 60 g cașcaval, 150 g unt, 1 1/2 lingură făină, sare.

Mod de preparare: Cureți dovleceii, îi tai în patru pe lungime, le scoți semințele și îi tai în două. Îi fierbi în apă cu sare câteva minute, apoi îi lași să se scurgă. Faci un sos alb din unt, făină, lapte și smântână, îl amesteci cu șuncă tăiată mărunt și dovleceii fierți, ungi un vas cu unt, presari cașcavalul ras, torni compoziția cu șuncă și dovlecei și dai totul la cuptor pentru 15-20 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.