Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Drob cu salam

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400 g carne tocata (amestec vita, porc), 400 g ficat (vita sau porc), 200 g salam, 3 oua, 2 leg. patrunjel, 2 leg. marar, 1 ceapa mare, 3 linguri pesmet, sare, piper.

Mod de preparare: Toaca marunt patrunjelul si mararul, apoi amesteca-le bine cu carnea tocata si ficatul dat prin masina de tocat impreuna cu ceapa. Taie salamul in cubulete cu latura de circa 5mm, pune-l in tocatura. Pune si 2 oua, 2 linguri de pesmet, potriveste de sare si piper si omogenizeaza bine compozitia. Pune-o intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Pune tava in cuptorul incins si coace drobul, la foc potrivit circa 60 de minute. Cu 15 minute inainte de a scoate drobul din cuptor, unge-l pe deasupra cu oul ramas, bine batut. Lasa drobul sa se raceasca, apoi taie-l in feliute si serveste-l cu salata verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.