Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Dulceață de dovlecei
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 4 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 4,5 kg dovlecei curatati de coaja, miez si seminte, 1 kg zahar, 2-3 lamii, 2 pliculete de vanilie, otet, conservant (salicilat).

Mod de preparare: 3 l de apa se fierb cu 1 kg zahar, 2-3 lamai cu coaja data prin razatoare mica iar miezul taiat marunt si 2 pliculete de vanilie.
Dovleceii se taie cubulete si se pun otet unde se tin 3 ore. Apoi se spala in doua ape reci si se pun in sirop. Se dau intr-un clocot si se pune o lingurita de conservant (salicilat), se pun in borcane si se duc la rece.
Are gust de compot de ananas.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.