Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Escalop de căprioară cu ciuperci

Ingrediente: Pentru 10 portii: 2 kg carne macra de caprioara, 200 g untura, 100 g faina, 1 kg ciuperci, 200 ml vin rosu, 50 g pasta tomate, 150 g ceapă, sare, piper pisat, dupa gust.

Mod de preparare: Carnea se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza, se condimenteaza cu piper, se trece prin faina si se inabusa in untura. Cind sint gata se scot in alt vas, iar in grasimea ramasa se inabusa ceapa taiata marunt si ciupercile taiate lamele. Spre sfirsit se adauga vinul (stropit pe toata suprafata), pasta de tomate diluata cu putina apa, sare si piper, dupa gust si carnea. Se amesteca componentele dupa care se adauga putina apa calda sau supa pentru fierbere, care se mai continua pina cind carnea este bine patrunsa.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.