Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Escalop de vițel cu parmezan

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 700 g mușchi de vițel, 150 g parmezan, 100 g unt, 2 linguri pesmet, 2 fire rozmarin (sau rozmarin măcinat), 150 ml supă de legume (din cub), 100 ml vin alb, sare, piper.

Mod de preparare: Se curăță carnea de tendoane și de pielițe, se spală, se lasă să se scurgă și se șterge cu un șervet de bucătărie. Se taie carnea în felii de 1 cm grosime, care se bat cu ciocanul de șnițele, și se presară cu sare și piper. Se trec feliile de vițel prin făină și se prăjesc în unt până când se rumenesc bine pe toate părțile. Se adaugă vinul, iar după 2 minute, se toarnă supa. Se presară feliile de carne cu pesmetul amestecat cu parmezan. Se pune în sosul din tigaie rozmarinul, se potrivește gustul de sare și piper, se acoperă tigaia cu capac și se lasă să fiarbă la foc mic circa 30 de minute.
Se servesc feliile de vițel cu sosul din tigaie și cu o garnitură la alegere.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.