Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Evantai de mere calde
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg mere, 300 g zahar, 200 g unt, 50 ml cognac/distilat de vin, 300 g inghetata de vanilie.

Mod de preparare: Merele se spala, se curata de coaja si de seminte, se taie sferturi. Merele se rumenesc in jumatate din cantitatea de unt. Restul de unt si zaharul se flambeaza cu cognac si se caramelizeaza la foc moderat. Se asaza pe farfurie sferturi de mar, inghetata la mijloc si se napeaza cu sos caramel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.