Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Farfalle cu dovleac și șuncă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g farfalle, 250 g dovleac pentru placinta, 250 g sunca sau kaizer, 3 linguri cu seminte de dovleac prajite, o lingura cu seminte de susan, sare, piper, doua linguri cu ulei de masline, patrunjel, busuioc.

Mod de preparare: Pastele se fierb circa sapte minute in apa in care s-a adaugat un varf de cutit cu sare. Se pun apoi intr-o strecuratoare, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Sunca sau kaizerul se taie in cubulete si se prajeste intr-o tigaie fara ulei. Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.
Dovleacul se taie in cuburi si se fierbe in apa fierbinte in care s-a adaugat putina sare. Se scoate apoi din apa si se scurge.
Se pun pastele intr-un castron, se adauga sunca, cuburile si semintele de dovleac.
Se condimenteaza cu sare si piper, se presara semintele de susan si se toarna deasupra uleiul de masline.
Se servesc calde sau reci, presarate cu patrunjelul tocat.
In locul patrunjelului, putem folosi busuioc proaspat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.