Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Fasole verde cu roșii și mentă
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 20 teci fasole lata, 1 lingurita untdelemn, 1 catel de usturoi curatat si zdrobit, 1/2 lingurita coriandru, 1/2 lingurita chimen, 2 rosii coapte si taiate in cubulete, menta proaspata taiata marunt.

Mod de preparare: Curatati de capete si de ate 20 de teci de fasole lata, apoi taiati-le in doua. Incingeti 1 lingurita de untdelemn in tigaie. Puneti sa se caleasca un catel de usturoi curatat si zdrobit, cate 1/2 lingurita de coriandru si chimen si 2 rosii coapte si taiate in cubulete. Lasati legumele sa fiarba 2-3 minute, amestecand. Adaugati pastaile de fasole si lasati-le si pe ele sa fiarba 3-4 minute, pana se inmoaie.
Dupa gust, adaugati la urma menta proaspata, taiata marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.