Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Fasole verde cu șuncă afumată

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 750 g fasole verde proaspătă sau 1 1/2 pachete congelate, 200 g șuncă afumată și fiartă, 50 g unt, usturoi, sare, 1 vîrf de cuțit piper măcinat, 1 legătură pătrunjel verde.

Mod de preparare: Se prăjește carnea tăiată fîșiuțe în unt cîteva minute, se adaugă usturoiul zdrobit, fasolea verde tăiată cît un deget, fiartă moale în apă sărată și scursă.
Se servește fierbinte și se presară cu puțin piper. Se garnisește cu orez.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.