Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Fasole verde sau țucără cu sos de roșii și măsline
Rețetă de post (vegetariană)

Ingrediente: 750 g fasole, ulei, sare, 1/2 kg rosii (4 linguri bulion), 1 ceapa, marar, 1 lingurita faina, 150 g masline.

Mod de preparare: Se prajeste putin ceapa in ulei, se adauga faina, se stinge cu apa clocotita cu sare. Se adauga fasolea taiata in doua, se fierbe in acest sos. Cind este aproape fiarta, se adauga rosiile taiate felii (sau bulionul), mararul tocat, la urma maslinele, care au fost desarate de cu seara.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.