Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ficat de gâscă prăjit
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ficat mare de gasca, grasime de gasca, zeama de carne, boia, 2 catei de usturoi (1 ceapa).

Mod de preparare: Se tapeteaza fundul unui vas de fonta cu grasime de gasca, se asaza ficatul si se adauga atata zeama de carne cat sa-l acopere.
Se adauga usturoi sau ceapa.
Se fierbe sub capac 20-30 de minute. Se scoate ficatul si se asaza pe o tava.
Zeama ramasa se fierbe pana scade de tot si ramane numai grasimea.
Se ia de pe foc, se presara boia si se toarna peste ficat.
Se serveste rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.