Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

File de pește cu salată de praz și varză roșie
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 fileuri de pește, două verze roșii, un fir de praz, două ouă, 3 linguri de făină, 100 ml lapte dulce, 3 linguri de oțet, ulei de măsline, sare, piper, mărar, cartofi, morcovi

Mod de preparare: Fileurile de pește se spală, se pun pe un șervet absorbant, apoi pe o farfurie. Ouăle se bat bine cu o furculiță, se amestecă bine cu laptele dulce, făina, sarea și piperul după gust.
Se trec fileurile prin acest amestec și se prăjesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră, se pun pe un platou și se lasă să se răcească.
Verzele se spală, se toacă mărunt și se pun într-un castron. Se adaugă oțetul, două linguri de ulei, sare și piper după gust. Se amestecă totul, se acoperă cu un capac și se introduce la rece pentru 30 de minute.
Prazul se curăță de foile veștede, se spală și se taie în rondele subțiri.
Se scoate salata de varză din frigider, se adaugă rondelele de praz și mărarul tocat.
Se amestecă și se servește alături de fileurile de pește calde.
Se poate servi alături de cartofi sau morcovi fierți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.