Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Fileuri de pește coapte în pâine

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 baghete, 65 g unt (frecat cu ierburi aromate), 2 cepe, o legatura marar verde, 1/2 legatura patrunjel verde, 4 fileuri de peste afumat (fara oase), o lamaie, 8 felii subtiri de sunca (jambon).

Mod de preparare: Se taie baghetele in doua si inca o data in doua pe lung (se obtin 8 jumatati) si se unge fiecare bucata cu unt. Se curata ceapa si se taie rondele, iar mararul si patrunjelul se toaca. Pe patru bucati de bagheta se pune jumatate din ceapa si din verdeata tocata, deasupra fileurile de peste care se stropesc cu putina zeama de lamaie. Urmeaza restul de ceapa si de verdeata si se acopera cu celelalte patru bucati de bagheta. Fiecare "sandvici" se infasoara cu cate doua felii de sunca. Se impacheteaza toate in folie de aluminiu, se baga la cuptor si se coc circa 20 de minute la 200 grade C.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.