Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de miel

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 10

Ingrediente: 2 kg pulpă de miel, 200 g slănină afumată, 1 pahar cu vin alb, usturoi, 1/2 lămîie, cimbru, sare, piper boabe, 1 ceașcă ulei.

Mod de preparare: Se așează carnea de miel într-un vas și se freacă bine cu lămâie, apoi cu mujdei și cimbru. Peste carnea astfel pregătită, se pune slănina afumată, tăiată în fâșii subțiri. În vas, se adaugă o ceașcă de ulei și una de supă, boabe de piper.

Se dă tava la cuptor la foc iute. După o oră, se pune vinul.

Când friptura este frumos rumenită, se închide focul și se lasă să se răcească, se îndepărtează slănina și se taie în felii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.