Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de porc cu legume

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg mușchi de porc cu grăsime, 200 g orez, 1 ceapă, 1 ardei gras roșu, 250 g mazăre, 250 g fasole verde, 4 roșii, 150 g boabe de porumb, 4 căței de usturoi, ulei de floarea-soarelui, sare, piper, pătrunjel.

Mod de preparare: Mușchiul de porc se spală, se taie în felii, se condimentează și se așază într-o tavă. Se adaugă o cană de apă, usturoiul tăiat în felii și puțin ulei.
Se introduce în cuptor și se lasă pînă cînd carnea capătă o culoare maronie, se scoate și se ține la cald.
Ceapa și ardeiul gras se curăță, se spală și se taie în cu­bulețe. Se încing trei linguri de ulei într-o cratiță, se pun legumele tăia­te și se călesc timp de cinci minute. Se adaugă orezul, două căni de apă, sarea și piperul. Se lasă să fiarbă 15 minute, se adaugă fasolea verde tăiată în bucăți mai mici și mazărea. Se toarnă apă de cîte ori este nevoie ca să fiarbă orezul și legumele. Cu zece minute înainte de a opri focul, se adaugă roșiile date pe răzătoare și boabele de porumb.
Se servesc fierbinți, presărate cu verdeață tocată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.