Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de pui cu sos de mere și cimbru
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 mere, 1 lingura zeama de lamaie, 4-5 crengute de cimbru, 4 felii piept de pui, sare, piper, 10 g unt topit, 1/4 l suc de mere, 1/4 l concentrat de carne de pasare (Knorr + apa), 1 lingura smantana, 2 linguri rase amidon (sau faina), 1 lingura mustar.

Mod de preparare: Se spala merele, se taie in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si semintele, se taie felii mai groase si se stropesc cu zeama de lamaie. Cimbrul (proaspat) se spala, se alege si frunzulitele se toaca marunt. Se spala carnea, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste in untul incins cate patru minute pe fiecare parte. In untul in care s-a prajit carnea se calesc circa doua minute merele si cimbrul tocat. Se sting cu sucul de mere si concentratul de carne si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga smantana si amidonul, se lasa sa fiarba incet inca doua minute si pe urma se incorporeaza mustarul. Se introduc feliile de carne in sos si se servesc cu o garnitura de cartofi - piure sau prajiti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.