Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de pui cu sos de roșii și garnitură de orez

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 piept de pui, 150 g costiță afumată, 1 ceașcă de orez, 5 roșii, 2 gogoșari, 1 ceapă, 1 ardei galben, 1 linguriță condiment, 1 lingură pastă de roșii, 1 linguriță zahăr, ulei, sare, piper, busuioc, cimbru, 1 legătură pătrunjel.

Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăți pe care le prăjești în ulei încins, apoi le scoți pe un șervețel ca să se scurgă uleiul în plus. Tai felii costița și o prăjești în uleiul rămas, apoi o scoți pe aceeași farfurie și le lași deoparte. Pregătești garnitura de orez: cureți ceapa, o tai mărunt, o călești puțin în ulei, adaugi ardeiul și gogoșarii tăiați fideluță și o ceașcă de apă și lași să fiarbă înăbușit 10 minute. Adaugi orezul spălat și 3 cești de supă preparată din condiment, pui cratiței capac și dai totul la cuptor pentru 20-25 de minute. Cât timp fierbe orezul, opărești roșiile, le tai mărunt, le călești în ulei, apoi adaugi pasta de roșii, zahărul, potrivești de sare, piper, cimbru și busuioc și fierbi sosul încă 10 minute. După ce a fiert sosul, adaugi carnea și costița prăjite, presari verdeața și-l dai deoparte.
Aduci la masă friptura de pui cu sos, costiță și garnitura de orez, iar alături se pot scoate și murături de vară.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.