Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură din cap de piept de berbec

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de berbec de la piept, 1 ceasca ulei, 1 lingura unt, sare, piper boabe, 1 pahar vin alb, usturoi, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura otet, 1 foaie de dafin, 1 ceapa, 1 telina.

Mod de preparare: Intr-un vas mare, se pun in apa carnea, 1 ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gust, se poate adauga o foaie de dafin. Se marineaza carnea 10 ore, dupa care se scoate, se spala si se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei, sare, piper boabe si o ceasca de apa. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la foc potrivit. Se intoarce friptura, se adauga vinul si se continua coacerea pana cand friptura este gata. La sfarsit, se pune deasupra o lingura de unt si verdeata tocata.
Se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.